classes

PAINONNOSTO

Painonnosto on pitkät perinteet omaava olympialaji, jonka vahvuuksina voidaan pitää parasta soveltuvuutta voima- ja tasapainoharjoitteluun ja oikean nostotekniikan oppimiseen. Näin painonnosto tarjoaa optimaaliset harjoitteet lähes kaikille muille urheilulajeille voima- ja tasapainoharjoitteluun.

Painonnosto on myös hyvä apuharjoitusmuoto kaikkiin urheilulajeihin. Painonnostoliikkeisiin perustuva voimaharjoittelu onkin saanut viime vuosina jalansijaa monien urheilulajien parissa – lihaksisto kehittyy sopusuhtaisesti samoin muut fyysiset ominaisuudet.

Painonnoston opit ovat myös levinneet laajalle. Keppijumpan ideologia juontaa juurensa painonnostosta, jonka perusliikkeistä (työntö ja tempaus) kepillä kuntoilu sai alkunsa. Keppijumpan harrastajia on Suomessa varovasti arvioiden noin 200 000 ja laji sopii erinomaisesti työpaikkaliikuntaan sekä parantamaan liikkuvuutta ikääntyvillä ihmisillä. ( lähde: painonnostoliitto )

Liikkuvuus, liikereta, liikenopeus, kuorma. Tässä järjestyksessä me lähdemme teille painonnostoa Sawossa opettamaan. Liikkuvuudesta on meille jokaiselle paljon hyötyä arjessa, se ennalta ehkäisee vammojen syntymistä niin arjessa kuin urheiltaessa ja uusien liikeratojen opiskelu on haastavaa mutta palkitsevaa. Jokainen voi kyykätä ja jokainen voi nostaa. Ainakin pienen harjoittelun jälkeen. Liike ei tapa vaan kuorma.

KATSO MYÖS

class

VOIMANOSTO

Me tarjoamme SAWOssa asiakkaillemme voimakoulun, jossa opetetaan voimanoston alkeet.

TUTUSTU
class

CROSSFIT SVARTBOX

Svartboksilla CrossFit aloitetaan alkeiskurssin eli OnRampin kurssin, josta saat hyvät perustiedot lajin aloitukseen.

TUTUSTU
class-detail

KUUKAUSI OMATOIMISTA TREENAAMISTA.


Voit harjoitella omatoimisesti keskuksen aukioloaikoina. Huomioi valmennusryhmien aikataulut omassa harjoittelussasi.

LIITY REMMIIN

PAINONNOSTO 1KK

packages

PAINONNOSTON ASIAKKUUS 1KK

  • Painonnosto 7 treenikertaa viikossa.
  • Treenin kesto 90 min.
99€/KK OSTA NYT