Alku:

SAWON tarina alkaa keväästä 2016 kun Savolaisen Ristolla oli hemmetin hyvä ajatus. Risto kysyi mukaan ajatukseen Kumliinin Maria, joka mututuntumaan luottaen oli ehdottomasti mukana. Molemmilla aikaisemman yhteistyön tiimoilta oli loistava fiilis yhdessä tekemiseen, jonka pohjalta lähdettiin rakentamaan täysin uutta konseptia Kuopion ytimeen. Molemmilla oli kirkkaana mielessä ajatus kuinka asiat tehdään ja millainen olisi lopputulos. Hommat laitettiin rullaamaan, Mariasta nimettiin päälikkö ja Ristosta päävalmentaja.

 

Keskinäinen yhteistyö rokkasi Sawon alusta asti loistavasti, mutta muuten Sawon synnytys ei olekaan mennyt sitä helpointa reittiä. Mukaan on mahtunut tiukkoja mutkia ja miestä isompia kiviä, mutta herkkien voimasanojen ja kämmenhikisten hetkien jälkeen Sawo on taas nytkähtänyt askeleen lähemmäksi avaamista. Ja Sawon perustajat selkeästi ovat hitsautuneet tiimiksi, jolla hommat rokkaa vaikka vastatuulessakin. Kun ei olla tultu tähän lopputulokseen sitä helpointa reittiä, niin sitäkin makeammalta maistuu tarjota Sawon jäsenille laadukkaat tilat, parasta valmennusta ja tuntea asiakkaitten onnistumisen hetket Sawossa tästä eteenpäin.Ja mitä Sawosta syntyi:

Sawo on Suomen monipuolisin urheilukeskus. Sawon jäsenenä sinulla on mahdollisuus kehittyä harjoittelussa kokonaisvaltaisesti ja hyvällä fiiliksellä. On lähtötasosi millainen hyvänsä, SAWOssa voit aloittaa harrastamisen helposti ja turvallisesti alkeiskurssien kautta. Meille voit tulla sellaisena kun olet.

SAWO sijaitsee Kuopiossa huikean hienolla paikalla elämyskeskus Bellanrannassa, pari kilometriä keskustasta. Bussiyhteydet ovat hyvät ja parkkitilaa löytyy omalle autolla riittämiin. SAWOn jäsenet voivat osallistua kaikkiin ohjattuihin valmennuksiin ja varata itselle sopivan treenin omilla jäsentunnuksilla. Meillä päälajeina ovat crossfit, painonnosto sekä voimanosto. Kaikissa lajeissa jäsenet voivat harjoitella valmennusohjelmoinnin mukaisesti tai itsenäisesti. Lukujärjestyksestä löytyy myös kehoahuoltaviatunteja. Kun olet meillä jäsenenä harjoittelet monipuolisesti ammattilaisten ohjauksessa.

Omilla jäsentunnuksilla voit varata sinun aikatauluhisi sopivat harjoitukset tai käydä treenaamassa itsenäisesti klo 05-24 välillä vuoden jokaisena päivänä. Sawossa on mahdollisuus järjestää erilaisia valmennuskokonaisuuksia myös seuroille, yrityksille ja pienryhmille. Meillä hommat tehdään hymyilevällä asenteella, hyvällä huumorilla ja ammattitaitoisella otteella. Unohda mielikuvasi vanhoista nostosaleista ja pinttyneestä tunnelmasta, tule meille tsekkaamaan mitä on nykyaikainen ja monipuolinen harjoittelu. Meiltä saat kehittävät treenit ja onnistumisen ilon, TERVETULOA!


SAWOssa on 600 neliötä harjoittelutilaa

  • CrossFit Svartbox, paino- ja voimanostosali
  • Ryhmä / luentotila
  • Saunat sekä lapsiparkki
  • jotka ovat SAWOn jäsenten käytössä vapaasti.

HALUATKO TEHDÄ YHTEISTYÖTÄ? HALUATKO LOGOSI TÄHÄN?

envato

Alias Studiot | Valokuvaus

envato

Ilpo Kemppainen | Hieronta

envato

Roseland Graphics | AD/WD

envato

FITWOK | TUOREISTA RAAKA-AINEISTA